Ouderportaal >
CBO Zeist

Onze school is één van de scholen van Stichting CBO Zeist en omstreken.

CBO Zeist staat voor christelijke geïnspireerd, goed en eigentijds onderwijs. Kinderen ontwikkelen zich naar hun mogelijkheden tot vaardige, waardige en aardige burgers. 
 

De dagelijkse leiding is in handen van de directeur bestuurder die ondersteund wordt door twee stafmedewerkers en twee administratief medewerkers. We besteden onze administratie uit aan Dyade Dienstverlening Onderwijs in Utrecht en huren indien nodig specifieke deskundigheid in. Het toezichthoudend bestuur bestaat uit vrijwilligers: mensen die het christelijk onderwijs een warm hart toedragen en bereid zijn hier vrije tijd in te steken.

Vanuit ons strategisch beleid werken alle scholen van CBO Zeist de komende jaren samen aan de ontwikkeling van de volgende onderwerpen:

  • Scholen worden lerende gemeenschappen met een professionele cultuur.
  • Scholen geven werkelijk passend onderwijs uitgaande van de onderwijsbehoeften van kinderen op het gebied van kennis-, vaardigheids- en persoonlijke ontwikkeling. Ontwikkeling van het gebruik van ICT en 21ste eeuwse vaardigheden krijgen hierbij speciale aandacht.
  • De kwaliteit van de scholen wordt aantoonbaar beter.
  • Ouderbetrokkenheid wordt educatief partnerschap (ouderbetrokkenheid 3.0)
  • We werken samen met partners die bijdragen aan het bereiken van onze doelstellingen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.cbozeist.nl